Mudurnu Hacı Şakirler Konağı | Mudurnu Konakları-Mudurnu Butik Otel-Mudurnu Otelleri
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
  Aktiviteler  

Mudurnu Kültürel Turu
 
  1.  Hisar tepesi trekking
  2.  Mudurnu Tarihi evler turu
  3.  Tarihi Türk Hamamı ziyareti
  4.  Abant yokuşundan yamaç paraşütü

 


Hüsamettindere Köyü
 
  1.  Köy evimizin pansiyon olarak kullanımır
  2.  Doğa yürüyüşü
  3.  Köy ürünleri satışı
  4.  Köy yemekleri
  5.  Köyde piknik

Yeniceşıhlar Köyü Dağ Evi
 
  1.  Köy evimizin pansiyon olarak kullanımır
  2.  Doğa yürüyüşü
  3.  Köy ürünleri satışı
  4.  Köy yemekleri
  5.  Köyde piknik

Sülüklü Göl
 
  1.  Sülüklü göl Milli Park statüsündedir. TEM Akyazı çıkışından sonra Akyazı-Mudurnu yolu üzerindeki Dokurcun beldesi sınırları içindedir. Kapıorman Dağlarının içindeki Sülüklü göl bir heyelan gölüdür. Aslında aynı havza içinde daha küçük iki gölcük daha vardır. Bir bekçi tarafından korunan bölge tamamen çam ormanlarıyla kaplıdır. Gölün bulunduğu yer yaklaşık 1200 m. yüksekliktedir.
  2.  Her mevsimde çok zevkli doğa yürüyüşlerinin yapıldığı bir bölgedir. Sülüklü göle çıkmak için biraz dik bir patikayı izlemek gerekir. Sülüklü göl’ün daha yukarısında bulunan Susuz yayla bugün bu özelliğini kaybetmiştir. Bahar ve yaz aylarında Susuz yayladan Göynük sınırları içinde bulunan Çubuk gölüne geçiş yapılabilmektedir.

Sünnet Gölü
 
  1.  Göynük-Bolu yolunun 20. km.sinden sağa saptıntan 4 km. sonra bir toprak yol ile Sünnet Gölü'ne ulaşılır. Bu yol üzerinde alabalık çiftlikleri vardır. Eğer köy hayatından ve hayvanlardan hoşlanıyorsanız bunlardan birinde oturup tavuklar, horozlar, ördekler, kazlar, kediler ve köpekler ile beraber balık ızgaranızı afiyetle yiyebilirsiniz. Hayvanları sevmiyormusunuz? Sorun değil siz isteyin, yanınıza yaklaştırmazlar.
  2.  En derin yeri 22 m olan göl, 820 m rakımda yer almaktadır. Alanı 18 hektardır. Kurudağ ve Erenler tepesi arasındaki dar ve derin vadide bir heyelan çukurunda oluşmuş olan sünnet gölü, etrafında bulunan dereler ve bazı yer altı su kaynaklarından beslenmektedir.
  3.  Milli park ilan edilen gölün etrafı karaçam ağaçları ile çevrilidir. Gölde mercan ve alabalık bulunmaktadır. Göl kenarında Orman işletmesine ve Mudurnu tavukçuluğa ait tesisler bulunmaktadır. Gölün kış manzarası da doyumsuz güzelliktedir. Baharda su seviyesinin yükselmesi ile göl içinde bütünü su altında kalan ağaçlar ve yosun türleri gizemli bir atmosfer yaratır. Özellikle gün batarken gölün ürkütücü göründüğünü söyleyebiliriz.
  4.  Göl piknik, yürüyüş, kamp, sportif balıkçılık ve konaklamak için mükemmel bir yerdir. Göl kıyısındaki tesislerde bu etkileyici manzarayı seyrederek yemek yiyebilir, çevrede bol oksijenli yürüyüşler yapabilirsiniz. Çevrede bir çok yürüyüş yolu bulacaksınız.

Çubuk Gölü
 
  1.  Göynük-Bolu yolunun 5. km.sinden sola döndükten 6 km. sonra göle ulaşılır. Kayabaşı Tepesi'nden inen bir heyelanın genişleyen vadiyi tıkaması sonucu oluşmuştur. Rakımı 1150 m. alanı 15 hektardır. En derin yeri 13 m. dir.
  2.  Gölde, sazan ve alabalık bulunmaktadır. Çubuk yaylasından inen Çubuk deresi ve bazı yan dereler ile yer altı kaynaklarından beslenir. Göl etrafı çam ormanları, kıyı bandı çim ile kaplıdır. Gölün kenarında Çubuk köyüne bağlı Gölbaşı mahallesi bulunmaktadır.
  3.  Gölün çevresinde konaklama tesisi yoktur. Balık avlanabilir, yürüyüş yapılabilir. Piknik yapmak isteyenler yiyeceklerini yanınında getirmelidir. Gölün Ankara'ya olan uzaklığı 271 km dir.